"Een meisje en een glas genezen alle nood, wie niet kust of drinkt is zo goed als dood!"

Ondernemer van de dag Ronnie Witjes

Ronnie Witjes mede-eigenaar van High Profile

Foto

Ronnie Witjes is sinds heden mede-eigenaar van High Profile Uitgeverij. Witjes houdt zich met name bezig met sales en internet en zit exact negen jaar bij deze uitgeverij die zeer actief is op de zakelijke evenementenbranche in het publiceren van websites, boeken, digitale nieuwsbrieven en het kwartaalmagazine Events.

Reactie Witjes
"Ik ben aandeelhouder geworden omdat dit volgens mij de mooiste tijd is om bij een uitgeverij te zitten, er zijn zo veel ontwikkelingen," aldus Witjes. Hij is met name gespecialiseerd op het gebied van online mogelijkheden en social media: "Inmiddels hebben we al vijf websites (waarvan er twee het afgelopen jaar zijn geïntroduceerd: webguide.nl en inspirerendelocaties.nl), twee filmtitels (Events.tv en Locatie.tv) en twee nieuwsbrieven per week. We willen ervoor zorgen dat de branche zich kan profileren op onze portals. Video wordt dit jaar nog meer gemeengoed en daar speelt High Profile al jaren op in.

Randvoorwaarden
Ook vertelt Witjes dat hij zich thuis voelt in een omgeving die informeel, creatief, flexibel en met name innovatief is. "Dat zijn nu hele belangrijke elementen om als bedrijf goed te kunnen opereren en die randvoorwaarden biedt High Profile." 

Reactie Oscar Krechting
Mede-oprichter en -eigenaar Oscar Krechting: "Internet gaat nog belangrijker worden dan het nu al is en daarom is het fantastisch om een echte internetdeskundige die al jaren thuis is in ons vakgebied aan ons te binden. Daarbij zijn Ronnie's enthousiasme, gedrevenheid en humor voor ons van groot belang."